'Utbrudd i landsbyen': boken

Forsiden av 'Outbreak in the Village'

'Utbrudd i landsbyen. En husleges livstidsstudie av kikhoste. '

Det er absolutt ingen tvil om at verdens problemer med Covid-19 har stimulert enorm interesse for epidemiologi og mikrober. Folk begynner å innse at hendelser som den nåværende alltid har skjedd og i stor grad bare kontrolleres av vaksinering. Regjeringer har vaksinasjonsprogrammer til fordel for innbyggerne som tas for gitt. Det er på tide å begynne å forstå mer om disse viktige aktivitetene.

Jeg har skrevet en bok (utgitt i september 2020) for allmennlesere om undersøkelsen min av kikhoste mens jeg jobbet som familielege og stiftet familie i landsbyen Keyworth i det sentrale England. Historien strekker seg over 40 år og beskriver alle hendelsene kronologisk.

Når du har lest den, vil du vite alt om sykdommen veldig raskt, og oppdage at det er mange tusen som har delt den vanskelige og frustrerende opplevelsen av kikhoste. Det illustrerer tydelig og tydelig den viktige rollen som immunisering har i forebyggingen av denne sykdommen.

Den er tilgjengelig som en eBok eller i innbundet.

Den kan bestilles fra hvilken som helst bokhandler, og jeg har satt lenker her til Springer butikk UKSpringer butikk USA. 

Den kan bestilles gjennom hvilken som helst Amazon-stikkontakt i hardback eller Kindle-versjon. Amazon UK, Amazon USA.

Hvis du er utenfor disse sonene, tar denne lenken deg til regionens Amazon-butikk.

I boka beskriver jeg hvordan jeg kom til å sette opp nettstedet www.whoopingcough.net i 2000 for å hjelpe folk med å få diagnosen fordi leger hadde mistet ferdigheten til å gjenkjenne sykdommen og trodde den bare skjedde hos barn som ikke hadde blitt vaksinert.

Historien beretter om en tid da kikhoste kom tilbake etter en antivaksinskrekk og deretter slo seg ned. Den utviklede verden trodde den hadde forsvunnet, men den hadde ikke gått i det hele tatt, som jeg beviste. Jeg måtte sette opp et nettsted for å hjelpe folk med å få diagnosen fordi deres egen lege aldri gjorde det! Da tester kom for å bekrefte det lettere, ble disse tilfellene som hadde vært der hele tiden, funnet og forårsaket mye forvirring. Folk tror det har kommet tilbake, men det har det egentlig ikke, det gikk aldri bort!

Douglas Jenkinson

Registrert lege i Storbritannia siden 1967. Jobbet i Afrika på 1970-tallet. Tilbrakte mesteparten av karrieren i allmennmedisin i Keyworth nær Nottingham. Var også foreleser på deltid i allmennmedisin ved Nottingham Medical School. Ble engasjert i høyere utdannelse og forskning på astma og kikhoste. Anerkjent ekspert på klinisk kikhoste og tildelt doktorgrad etter mange publikasjoner.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.