'Outbreak in the Village': kirja

Etukansi 'Outbreak in the Village'

'Taudinpurkaus kylässä. Perhelääkärin elinikäinen tutkimus whooping-yskästä. '

Ei ole epäilystäkään siitä, että maailman ongelmat Covid-19: n suhteen ovat herättäneet valtavaa kiinnostusta epidemiologiaa ja mikrobeja kohtaan. Ihmiset alkavat ymmärtää, että nykyisen kaltaisia ​​tapahtumia on aina tapahtunut ja suurimmaksi osaksi vain immunisointi. Hallituksilla on kansalaisille tarkoitettuja rokotusohjelmia, jotka ovat itsestäänselvyys. On aika alkaa ymmärtää enemmän näistä tärkeistä toiminnoista.

Olen kirjoittanut kirjan (julkaistu syyskuussa 2020) yleislukijoille tutkimuksestani hinkuyskästä työskennellessäni perhelääkärinä ja kasvattaessa perhettä Keyworthin kylässä Keski-Englannissa. Tarina kestää yli 40 vuotta ja kuvaa kaikki tapahtumat aikajärjestyksessä.

Kun olet lukenut sen, tiedät kaiken taudista hyvin nopeasti ja huomaat, että on tuhansia, jotka ovat jakaneet vaikean ja turhauttavan kokemuksen hinkuyskästä. Se kuvaa selvästi ja elävästi immunisaation elintärkeää roolia tämän taudin ehkäisyssä.

Se on saatavana e-kirjana tai kovakantisena.

Sen voi tilata miltä tahansa kirjakauppiaalta, ja olen lisännyt linkit tähän Springer-kauppa UKSpringer-kauppa USA. 

Se voidaan tilata minkä tahansa Amazon-pistorasian kautta kovakantisena tai Kindle-versiona. Amazon UK, Amazon USA.

Jos olet näiden vyöhykkeiden ulkopuolella, tämä linkki vie sinut alueesi Amazon-myymälä.

Kirjassa kuvaan kuinka tulin perustamaan verkkosivuston www.whoopingcough.net vuonna 2000 auttamaan ihmisiä saamaan diagnoosi, koska lääkärit olivat menettäneet taiton tunnistamisen taiton ja uskoivat, että sitä esiintyi vain lapsilla, joita ei ollut immunisoitu.

Tarina kertoo ajan, jolloin hinkuyskä palasi takaisin rokotuksen vastaisen pelon jälkeen ja asettui sitten. Kehittyneiden maiden mielestä se oli kadonnut, mutta se ei ollut mennyt lainkaan, kuten osoitin. Minun oli perustettava verkkosivusto auttamaan ihmisiä saamaan diagnoosi, koska heidän oma lääkäri ei koskaan tehnyt! Kun testit tulivat sen vahvistamiseksi helpommin, nämä tapaukset, jotka olivat olleet siellä koko ajan, löydettiin, mikä aiheutti paljon sekaannusta. Ihmiset ajattelevat, että se on palannut, mutta ei ole, ei koskaan kadonnut!

Douglas Jenkinson

Rekisteröity lääkäri Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 1967. Työskenteli Afrikassa 1970-luvulla. Vietti suurimman osan urastaan ​​yleislääkärissä Keyworthissä lähellä Nottinghamia. Hän oli myös osa-aikainen luennoitsija Nottingham Medical Schoolin yleislääkärissä. Harjoitteli jatko-opintoja ja astman ja hinkuyskan tutkimusta. Tunnustettu kliinisen hinkuyskän asiantuntija ja tohtorin tutkinto monien julkaisujen jälkeen.

Jätä vastaus

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.